fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS-installatør i Odense & omegn

Odense er en stor by, hvor der mange virksomheder og husstande, og derfor er der naturligt også et behov for VVS-hjælp ind imellem. Det kan både være planlagte VVS opgaver samt akut VVS-arbejde. Men hvad end du søger af VVS arbejde, så er vi aldrig langt væk – det gælder naturligvis alle områder i Odense – vvs Odense S, vvs Odense SV, vvs Odense SØ, vvs Odense C og vvs Odense NV. 

Hos Dansk VVS & Klima er vi klar til at klare de fleste VVS-opgaver i Odense. Så er du på udkig efter en professionel VVS-installatør, så står vi klar til at hjælpe. Vi udfører autoriseret VVS-arbejde og kan klare alt fra nye installationer til akutte opståede problemer. 

Du kan kontakte os allerede i dag ved at ringe på 50 777 999 eller ved at bruge kontaktformularen til højre.

Autoriseret VVS’er i Odense

Vi er en af dine lokale håndværkere i Odense, og hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi holder til på Fyn, og derfor er VVS i Odense ikke et problem for os. Hvis du er på udkig efter billig VVS i Odense, så kan du være kommet til dette rette sted. Vi leverer autoriseret arbejde af høj kvalitet til rimelig priser. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og derfor skal man naturligvis også være forsigtig med at vælge for billigt VVS arbejde.  

Hvad end du har problemer med VVS i køkken, på badeværelse eller måske i bryggers, så bør problemet ikke stå på for længe. Det kan være en enorm gene, når der opstår sådan nogle problemer, da det ofte vil påvirke rutiner og dagligdag. 

24/7 service i Odense

Vi har 24/7 service, det betyder, at vi har døgnåbent og hjælper med akutte VVS opgaver i Odense og omegn. Hvis der opstår en akut vandskade, kan det være altafgørende for det videre forløb, at der reageres hurtigt, og derfor rykker vi også hurtigt ud, når der er brug for det. På den måde håber vi på at kunne mindske omfanget af skader bedst muligt. 

Er du i tvivl om VVS arbejde, så kan du blive klogere herunder på nogle af de ofte stillede spørgsmål.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Hvis du ønsker at lave VVS arbejde selv, så er der nogle ting, som du skal holde dig fra. I store træk handler det om, om der findes en ballofix eller anden mulighed for at lukke for vandet mellem boligens grundlæggende vandinstallation og det du skal arbejde med. Hvis der ikke er det, skal du kontakte en VVS mand.

  Kan man selv sætte radiator op?

  Ja det kan man som udgangspunkt godt, der kan dog være regler i dit lokalområde eller boligforening, som du skal være opmærksomhed på.

  Hvad er en autoriseret VVS'er?

  En autoriseret VVS’er betyder, at de er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre VVS arbejde. Der hvor der er behov for en autoriseret VVS er ofte, når der er tale om større tekniske opgaver. Det kan blandt andet være opgaver som faste rørsystemer, afløb og varmeanlæg. Hos Dansk VVS & Klima er vi autoriserede VVS’ere, så tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med din opgave.

  Back To Top