fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS i Middelfart med Dansk VVS & Klima

Kort fortalt: Hvis du bor i Middelfart, så kan vi hjælpe dig med alle VVS-opgaver. Det spænder lige fra vand og varme, til badeværelset og andre faciliteter. Udover almindelig VVS har vi også ekspertise i alternativ energi og ventilation. Umiddelbart er vi klar på de fleste opgaver, der relaterer sig til VVS, så du er altid velkommen til at rette henvendelse, hvis du vil høre nærmere om, hvad vi har at tilbyde.

Dansk VVS og Klima blev grundlagt i 2009, hvilket efterhånden er lig med en del erfaring. Vi har altid haft et særligt fokus på Fyn – heraf navnet – om end vi også dækker dele af Jylland. Af de fynske byer har Middelfart dog altid været en af de vigtigste for os. En rigtig god kundebase hører til her, og derfor er vi også altid klar til at tage imod nye kunder i Middelfart.

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

VVS i Middelfart kan også sagtens gå hurtigt – vi holder til i Odense og kan hurtigt komme frem. Det betyder, at vores akutte VVS døgnservice naturligvis også gør sig gældende i Middelfart. Det er en service, som gør, at du kan ringe til os på et hvilket som helst tidspunkt. Og hvis dit VVS-problem skal klares akut, så kommer vi hurtigst muligt.

Lyder vores service som noget for dig? Kontakt os med det samme og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top