fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS i Kolding med Dansk VVS & Klima

Dansk VVS og Klima dækker mere end bare Fyn. En anden by som vi servicerer er Kolding – og det betyder altså, at du hurtigt kan få hjælp til VVS i Kolding.

VVS dækker over så meget. Et godt eksempel er et stoppet afløb, som kan opstå i enhver bolig, og som kan være til stor besvær. Stoppede afløb opstår både i toilet, vask og bad, så der er ofte meget at være opmærksom på. Det er én af de ting, vi kan hjælpe med. Derudover hjælper vi også med andre sager, som fx sprungne vandrør, reparation af varmepumper, samt en hel del andet.

Klik selv rundt på vores hjemmeside for at finde mere info om de forskellige ydelser, som vi tilbyder: Ellers ring til os på 50 777 999

Du skaber altså bare kontakt, når du har brug for det. Hvis det drejer sig om noget der haster, så overvej vores akutte VVS service der er til rådighed døgnet rundt. Der er trods alt ikke helt vildt langt fra Fyn til Kolding, så selvom vi ikke holder til i Kolding, så klarer vi altså masser af VVS-opgaver i byen alligevel.

Kolding er samtidig en af Danmarks vigtigste byer. Både med hensyn til industri, kultur og uddannelse, og det betyder også, at befolkningstallet er ret væsentligt. Flere andre byer i nærheden af Kolding dækkes også. Vi tilbyder VVS hjælp i hele Trekantområdet, så du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker assistance med VVS i Kolding eller omegn.


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top