fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Få hjælp af VVS-installatør i Glamsbjerg og omegn 

Når du oplever problemer med dit toilet, kloak eller andre blikkenslager-relaterede dele af dit hjem, så står vi klar til at hjælpe dig. Selvom vi har hovedsæde i Odense, så kan vi sagtens være din lokale VVS-installatør i Glamsbjerg og omegn.

Vi her hos Dansk VVS og Klima er i stand til at klare både store og små opgaver, såvel som at vi altid er klar til at rykke ud til dig, hvis du skulle opleve akutte problemer. 

Vi er den professionelle VVS-hjælp i dit lokalområde

Vores VVS-installatører står klar til at hjælpe dig på hele Fyn, selvom vi er lokaliseret i Odense. Vi er i stand til at klare både store og små opgaver i forhold til alt fra reparationer af gamle dele, installationer af nye, såvel som løsning af diverse problemer som du måtte opleve. 

Så har du brug for en autoriseret VVS’er i Glamsbjerg, så tøv ikke med at kontakte os. Vores professionelle VVS-installatører kommer også gerne forbi akut, hvis der er opstået pludselig problemer, som ikke kan vente.

VVS-installatør der kan hjælpe dig i akutte situationer

Nogle gange er uheldet bare ude; det kan være at vandet løber over i en helt tilstoppet håndvask, at toilettet ikke virker, eller at dine vandrør er blevet ustyrligt utætte. I så fald er det rart, at den professionelle hjælp kan nå hurtigt frem. 

Hos Dansk VVS og Klima kan vi nå hurtigt rundt på hele Fyn og er kun et opkald væk. Står du derfor og har behov for akut VVS-arbejde i Glamsbjerg eller omegn, så står vi klar til at hjælpe dig hurtigt.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad er en autoriseret VVS?

  Autoriseret VVS er, som navnet antyder, en VVS’er som er uddannet og har bestået sin eksamen. Dermed får du den bedst mulige service, når du vælger at benytte en autoriseret VVS’er. 

  Hvor meget koster en blikkenslager?

  Det varierer naturligvis alt efter, hvor meget arbejde der skal laves, såvel som hvad der skal udføres. Hos Dansk VVS & Klima giver vi dig gerne et helt uforpligtende tilbud inden opgavens begyndelse, så du kender prisen på forhånd.

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Du må selv udskifte pakninger, udlufte centralvarmeanlæg og opsætte radiator. Derudover er der en mange reparationer, som kræver, at du kontakter din lokale VVS’er.

  Back To Top