fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS i Fredericia: Dansk VVS og Klima dækker bredt i hele Syddanmark

Vi har enorm erfaring med VVS, og det er de færreste problemer, vi ikke kan klare. Vi satser altid på at levere en optimal VVS-løsning, uanset om det skal være med fokus på installationer af varme og vand, eller med specifikke badeværelsesinstallationer.

Vi er også eksperter i ventilation, hvor du får fuld service. Ønsker du assistance med alternativ energi i Fredericia, så er det også en mulighed.

Klik selv rundt på vores hjemmeside for at finde mere info om de forskellige ydelser, eller ring til os på 50 777 999

Inden for VVS & ventilation har vi desuden døgnvagt. Du kan altså benytte dig af vores akutte VVS service, når det virkelig haster. Det er en god sikkerhed at have – flere problemer kræver nemlig en omgående løsning, og det er vi godt klar over. Til tider skal det altså gå hurtigt: Også er en døgnservice god at have. Vi holder til i Odense, så der er aldrig langt til Fredericia.

Derudover kan vi også udføre dit VVS-arbejde uden for almindelig arbejdstid. Med andre ord: Vi kommer forbi mens du i forvejen er hjemme, så du ikke nødvendigvis behøver at tage fri fra arbejdet for at lukke os ind.

Hvis du ønsker at læse mere om vores forskellige ydelser, er du velkommen til at browse rundt på siden. Du finder god info om de services, vi tilbyder. På den måde kan du lære lidt mere om vores fremgangsmåder og hvad vi har at tilbyde. Du finder også referencer fra flere store virksomheder. Vi hjælper både med VVS i private hjem og hos virksomheder. Vores strategi har hele tiden været at udføre det bedst mulige stykke arbejde og aldrig søge kompromiser. Hvis det er præcis, hvad du leder efter i et VVS-firma, så kontakt os gerne: Vi er klar til at rykke ud i Fredericia!


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top