fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Vi er din lokale VVS-Installatør i Faaborg og omegn

Vi i Dansk VVS og Klima vil med glæde tage i mod din VVS-opgave i Faaborg. 

Vi udfører de almindelige og dagligdags VVS-opgaver, men vi tager os også hurtigt og effektivt af eventuelle akutopståede VVS-problemer. Vi dækker Fyn og flere andre områder, men vi er din lokal håndværker i Faaborg.  

Vi kan lave reparationer, afhjælpe problemer og vi kan udføre nye og større installationer – også inden for diverse moderene varmeanlæg. Så kontakt os endelig og lad os tale om, hvordan vi kan løse dine opgaver i Faaborg.  

Giv os et ring på 50 777 999 eller benyt kontaktformularen til højre.

Autoriseret VVS’er i Faaborg – vi går ikke på kompromis i vores arbejde 

Når du som faaborgenser vælger os til at være din professionelle VVS-installatør, får du kvalitet for pengene. Vi har stor erfaring med VVS-arbejde og er selvfølgelig en virksomhed med autorisation. Når det gælder VVS-arbejde er det vigtigt at det overholder gældende regler og love, da forkert udført arbejde kan have store skadelige konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at det er fagfolk som tager sig af centrale og vigtige installationer i både private hjem og erhvervslokaler. 

Vi tager os gerne af dit VVS, om det så er de private småopgaver i hjemmet, større ventilationsarbejde eller hvis du drømmer om en alternativ energikilde i form af forskellige varmepumper. Vi rådgiver om, udfører og servicere dit VVS i Faaborg.   

Vi afhjælper også akut VVS-problemer i Faaborg

Dansk VVS og Klima dækker det meste af Fyn, med vores centrale hovedsæde i Odense. Vi yder derfor også hjælp til akut VVS-arbejde og er hurtigt fremme i Faaborg. Så hvis uheldet er ude og du står med håret i postkassen med et vandrør, der truer med at lave dit køkken om til en svømmepøl eller et ildelugtende kloakproblem, så ring på vores telefon, hvor vi yder døgnservice – hele året. 

Læs meget mere om vores akut-service her på vores hjemmeside og alle de andre services vi kan tilbyde.  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvilket VVS-arbejde kræver autorisation?

  Som hovedregel kræver det autorisation at udføre arbejde på alle faste installationer såsom rørføringer, afløb, gasinstallationer og varmeanlæg. Det vil sige alt arbejde, som kan have alvorlige konsekvenser, hvis ikke arbejdet er udført korrekt.

  Hvad er en autoriseret VVS'er?

  En autoriseret VVS’er er en fagmand som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre arbejde, der netop kræver en sikkerhed for kvaliteten af arbejdet. Det er arbejde, der kan have fatale konsekvenser, hvis det ikke udføres korrekt.

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS'er?

  Visse opgaver inden for VVS er der lovgivning om, at det skal udføres af en autoriseret VVS-installatør På den måde har man en naturlig forsikring om, at arbejdet er udført korrekt og lever op til gældende lovgivning på området.

  Back To Top