fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Lokal, autoriseret og professionel VVS-installatør i Ejby

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for akut VVS-arbejde eller ej. Vores fysiske placering i det fynske gør, at vi hurtigt kan komme ud til dig for at hjælpe.

Professionel VVS-installatør i Ejby

Hvis professionalisme er vigtigt for dig, så er vi den rette VVS-installatør. Vi kan nemt komme ud til dig, da vi er placeret i det nordvestfynske. Vi kører også gerne over til Jylland, hvis du bor inden for en rimelig radius. Vi garanterer god service og høj kvalitet. 

Din lokale VVS-mand i Ejby

Når du vælger en lokal håndværker i Ejby til at reparere eller installere VVS hos dig eller i din virksomhed, kan du regne med at få en person ud, som kender lokalområdet. Vi er din lokale VVS-mand, hvis du bor i Ejby eller i nærheden heraf. Fordelen ved at vælge os, som lokal VVS´er er, at vi hurtigt kan være ude på din adresse. 

Vi servicerer private kunder såvel som erhvervskunder – hovedsageligt på Fyn. 

Som autoriseret VVS’er i Ejby kan vi hjælpe med med det meste 

Hvis du står og mangler en kyndig VVS´er, så frygt ej. Hjælpen er på vej. Vi kan være behjælpelig med mange forskellige områder – dette gælder for eksempel, hvis du har problemer med vand, afløb eller vandrør. Der er næsten ikke den opgave, vi ikke kan klare. Du kan ringe eller skrive til os, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig – vi svarer hurtigst muligt. 

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Når vi får vores kunder i røret, så er der nogle typiske spørgsmål, som melder sig på. Læs med herunder, hvor vi giver svar på de mest hyppige spørgsmål. 


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvornår må man selv klare VVS-arbejdet?

  Du må klare VVS-arbejdet selv, når det blot sidder efter afspærringsventilen. VVS’en skal være synlig og være noget, du kan lukke for vandet til. Eksempler på ting du gerne selv må lave er at tilslutte vand til en vaskemaskine og udskifte vandhaner, pakninger i vandhaner eller luftblandere i vandhaner.

  Akut VVS i Ejby hvor?

  Har du akut brug for en dygtig VVS´er i Ejby og omegn? Så tøv ikke med at kontakte os – du kan enten kontakte os over mail eller telefon. Så skal vi nok hjælpe dig med at få løst dit akutte VVS-problem.

  Hvad koster en VVS'er i timen?

  Den endelig pris på VVS arbejde kommer an på opgavetypen. Den endelige pris kommer an på eventuel bortskaffelse af affald, merpris for uforudsete udfordringer for at vi kan løse opgaven, samt eventuelle ønsker om at få dyrere materialer eller produkter.

  Back To Top