fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Din lokale VVS-installatør i Broby og omegn

Når du pludseligt befinder dig i en situation, hvor du har brug for VVS service, så står vi her hos Dansk VVS og Klima altid klar til at hjælpe dig. 

Vi holder til i Odense, men kører gerne ud og hjælpe i andre områder som Broby og omegn. Så har du brug for en professionel VVS-installatør i dette område, så tøv ikke med at kontakte os!

Autoriseret VVS’er til alle former for VVS-arbejde

Hos Dansk VVS og Klima har vi stor erfaring med blikkenslagerarbejde. Derfor får du altid en kyndig og kompetent VVS-installatør ud, når du vælger at benytte dig af vores service. 

Dette kan komme dig til stor gavn, hvis du oplever enten store eller små problemer med alt fra vand til ventilation og varme. Vi kan snildt klare både reparationer og udskiftning af ældre dele, montering af nye dele, såvel som at vi altid er til at skræddersy en løsning, der passer bedst muligt til dine behov.

Vi kan hjælpe dig med akut VVS-arbejde

En af de store fordele ved at vælge en lokal håndværker i Broby er netop, at vi aldrig er særlig langt væk. Det kan være enormt praktisk for dig, hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for akut VVS-arbejde. 

Er dit toilet gået i stykker, eller er der sprunget et vandrør, så vil vi altid gøre vores bedste for at sende en professionel VVS-installatør hjem til dig hurtigst muligt, så vi hurtigt kan få repareret og fikset det problem, som generer dig.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad laver en VVS-installatør?

  En VVS-installatørs kan blandt andet udføre vand- og afløbsinstallationer fra køkken- og håndvaske samt bruse- og karbade. Dog inkluderer deres arbejde også alt fra opsætning af armaturer, montering af vandmålere, blødgøringsanlæg og brandinstallationer, mm.

  Hvor meget koster en blikkenslager?

  En blikkenslagerarbejde er typisk timelønnet. Derfor kommer den endelige pris altid an på omfanget af opgaven samt reservedele som skal bruges. Hos Dansk VVS & Klima giver vi dig altid gerne et uforpligtende tilbud, så du kender prisen inden opgavens begyndelse.

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Der er en lang række VVS-arbejde, som du må varetage på egen hånd. Det inkluderer blandt andet udskiftning af pakninger, ordne cisterner og skifte pakninger på et toilet, udlufte centralvarmeanlægget, tilslutning af håndvask- og køkkenarmaturer, tilslutning af et toilet, mm.

  Back To Top