fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Kontakt Dansk VVS og Klima når du mangler en autoriseret VVS’er i Årslev

Har du brug for en professionel VVS-installatør i Årslev, så tøv ikke med at tage fat i Dansk VVS og Klima. Vi er et stort og professionelt firma, som kan klare enhver VVS-opgave. Vi kører over hele Fyn, så vi vil med glæde være din lokal håndværker i Årslev. Vi sætter en ære i at udføre VVS-arbejde i høj kvalitet og med kundens tilfredshed for øje. 

Ring til os på 50 777 999 eller brug kontaktformularen her på siden.

Autoriseret VVS’er i Årslev – vi er altid inden for rækkevidde

Med vores hovedsæde i Odense er hjælpen aldrig langt væk. Vi dækker det meste af Fyn og andre områder, og vi vil gerne tage imod din opgave og finde den bedste VVS-løsning sammen med dig. Vi har siden 2009 ydet den bedste form for service og har opbygget en enorm erfaring inden for faget. Vi dækker faget bredt og kan udføre småreparationer i private boliger, vi kan installere nye varmeanlæg, som for eksempel jordvarme, solenergi eller varmepumper. Og vi kan varetage store VVS-installationer i store erhverv. Vi er selvfølgelig autoriseret med kontrol fra sikkerhedsstyrelsen.  

Har du brug for akut VVS-hjælp i Årslev? Vi yder akutservice døgnet rundt!

Akutte VVS-problemer er ikke sjove at stå med alene og kræver ofte professionel hjælp, for at minimere de efterfølgende skader. Hvad end det handler om små ting, der bare er irriterende, men som kræver opmærksomhed inden for kort tid eller større forhold, der kræver akut afhjælpning, så er vi i Dansk VVS og Klima klar på at hjælpe dig med akut VVS-arbejde. Vores telefon er åben 24-7-365 og vores professionelle VVS’er haster til dig i Årslev, og hjælper dig ud af situationen.

Brug lidt tid på at kigge her på vores hjemmeside, hvor du finder et overblik over, hvad vi kan tilbyde, eller kontakt os for en snak om VVS i Årslev.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Du må gerne kaste dig over arbejdet med enkelte installationer i din bolig, eller vælge en VVS’er, der ikke har en autorisation. Dette arbejde kan være at udskifte blandingsbatterier eller håndvaske, du må også gerne tilslutte en vaskemaskine til vand. Som tommelfingerregel må du arbejde med VVS, på det stykke der sidder efter afspærringsventilen.

  Brug for akut VVS?

  Står du med et akut VVS-problem, så tøv ikke med at få ringet til en VVS-installatør, de kan måske guide dig i at minimere skaderne mens de haster ud for at afhjælpe dit problem. Benyt Dansk VVS og Klimas døgnservice på 50 777 999.

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS'er?

  Det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør, for at det er lovligt. Det gælder de store og til tider skjulte installationer, som kan have store, skadelige og dyre konsekvenser, hvis der skulle ske fejl i installeringen.

  Back To Top