fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS Ferritslev Fyn med Dansk VVS & Klima

Dansk VVS og Klima tilbyder VVS i flere byer og områder. Det dækker naturligvis over hele Fyn, da det er her vi holder til. Og selvom Odense er firmaets hjemby, så rækker vi stadig bredt og kommer rundt på hele øen.

Derfor kan du også få VVS i Ferritslev Fyn, når du ønsker hjælp fra os. Selvom det ligger lidt væk fra Odense glæder vores service stadig. En god kundebase er også allerede til stede her, og vi er altid klar til at tage imod flere.

Hvorfor benytte Dansk VVS og Klima? Vores korte svar er, at vi har masser af erfaring og at vi ved, hvordan god VVS klares. Vi har været aktive siden 2009 og har derfor allerede prøvet det meste. Vi satser på at levere kvalitet af højeste klasse. Derfor tilbyder vi nogle ting, som mange andre VVS-firmaer ikke tilbyder: Blandt andet dækker vi et stort område, dernæst har vi akut døgnservice, og vi har stor fleksibilitet med hensyn til besøgstider.

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Blandt vores ydelser finder du en række generelle VVS-services, hvor vi både fikser og installerer. Det kan for eksempel være nye installationer på toilettet, men det kan også sagtens være reparation af rør. Det handler simpelthen om, hvad kunden har brug for. Vi har også rigeligt med erfaring i ventilation. Alternativ energi er et andet område, som vi gør os i, så helt overordnet dækker vi altså bredt. Hvis du ønsker hjælp til VVS i Ferritslev Fyn, så kontakt os endelig. Vi er klar til at hjælpe – det samme gør sig også gældende for de fleste andre byer på Fyn og i nærheden.


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top