fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Gør hverdagen renere med et blødgøringsanlæg

Med et vandfilter kan du sikre dig et renere hjem og beskytte det mod blødgøringsanlæg!

Her hos Dansk VVS og Klima ser vi blødgøringsanlæg som at være den førende måde at kontrollere din vandkvalitet i hjemmet. Ved at bruge et blødgøringsanlæg kan du ikke kun gøre dit vand renere og silkeblødt, men også sikre dig bedre mod uventede vandskader.

Blødgøringsanlæg fås i mange størrelser og gørrelser, men vi er sikre på, at vi kan finde et der passer til dig.

Sammen sikrer vi installationsprocessen af dit blødgøringsanlæg

Uanset din bopæl, kan vi finde et blødgøringsanlæg der passer til dine behov. Kontakt os og vi finder den bedste løsning for dig.

BWT-billeder-til-facebook-trimmed
BWT-AQA-Bloedgoeringsanlaeg

Med et blødgøringsanlæg sikre du bedre hygiejne i hele hjemmet

Med et blødgøringsanlæg sikre du at dit vand i hele hjemmet er bakteriefri, fri for klor og har ingen uvelkommen microplastik-partikler.

Med den nye Perla serie har du med et BWT blødgøringsanlæg nu mulighed for at få sikret dit hus for vandskader. Dit blødgøringsanlæg vil have en vandmåler installeret, der kan kontrollere om, der er skader i dit hjem.

Kontroller dit blødgøringsanlæg fra telefonen

Med din BWT Perla app vil du altid kunne modtage relevante notifikationer. Det gælder både service- og driftsinformationer, alarm om mulig vandskade i huset eller når det er tid til at fylde mere salt på dit anlæg.

Er du på ferie eller lign. kan du sætte dit blødgøringsanlæg på feriemode, dette kan slås til og fra via appen, så du kan sørge for at dit vand er klar når du kommer hjem.

Her kan du læse mere om BWT Perla app til telefonen

BWT AQA Perla Mobil APP
red-cross

Vi støtter den humanitære indsats i Ukraine 

For hver blødgøringsanlæg der bliver solgt hos Dansk VVS og klima støtter vi med et beløb til den humanitære krise i Ukraine gennem Røde Kors. Vi er stolte over at kunne hjælpe der hvor der er mest brug for det. Derfor donere vi 500 kroner for hver solgt blødgøringsanlæg til at hjælpe civile der er på flugt fra krig.

Du kan støtte Røde kors ved at købe et blødgøringsanlæg eller følge dette link

Kontakt Dansk VVS og Klima

Hos Dansk VVS og Klima er vi klar til at finde den rigtige løsning til dig. Vi står klar til at rådgive dig med hensyn til hvilken blødgøringsanlæg der passer bedst til dit hjem og hvordan du får mest ud af jeres løsning. Kontakt os på nummeret 50 777 999 eller brug kontaktformen nederst på siden. 

dansk vvs og klima logo


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top