fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Tak for 2017

  • PR

Tusind tak for et spændende 2017 til alle vores kunder og samarbejdspartnere

Vi har haft en masse spændende projekter, og der har været fuld knald på.

Året der gik:

  • Gazelle partner 2016 – 2017
  • Certificeret Bosch Climate Partner installatør
  • Vi fortsætter på 3. år som BetterHome partner
  • Rammeaftale med Bane Danmark
  • Fyns VVS og Klima bliver til Dansk VVS og Klima
  • Tak for år 2017

Gazelle partner 2016 – 2017

2017 blev også året, hvor vi blev kåret som Gazelle for andet år i træk, og vi har selvfølgelig taget de hurtige sko på, så vi er klar til det nye år. Bl.a. med ansættelsen af Michael Djursaa som afdelingsleder samt Leif Johansen som overmontør inden for VVS og energioptimering samt alternativenergi området.
Blikket er desuden rettet mod konstant at højne kvaliteten i samarbejdet med vores kunder og leverandører.

 


Certificeret Bosch Climate Partner installatør

Vi har fået kvalitetsstemplet ”Bosch Climate Partner” for (GAS/VP), som sikrer forbrugeren det rette valg af installatør til deres varmeløsninger.
Climate Partnere er installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever vores firma op til en række krav inden for uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer kunden en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god kundeservice.

 


Vi fortsætter på 3. år som BetterHome partner

I år 2018 fortsætter vi vores partnerskab med BetterHome, som er et partnerskab mellem fire af Danmarks ledende producenter af energibesparende kvalitetsløsninger til bygninger nemlig;
DANFOSS, GRUNDFOS, ROCKWOOL, VELUX og VELFAC.
Vores fælles mål er at gøre det nemt og overskueligt for dig som boligejer at få skabt et bedre, rarere og mere energibesparende hjem.

Sammen med BetterHome sørger vi for, du får konkrete helhedsløsninger med forslag til specifikke produkter. F.eks. hvilke vinduer du bør vælge – eller hvordan du bedst efterisolerer dit hus.

Vi arbejder udelukkende sammen med erfarne håndværkspartnere, som alle har gennemgået særlige uddannelsesforløb i energibesparende løsninger.
Det er din sikkerhed for et resultat af meget høj kvalitet.

 


Rammeaftale med Bane Danmark

Sidst men ikke mindst ekspanderer vi og har netop vundet en rammeaftale med Banedanmark på Fyn og hele Sønderjylland, hvilket betyder, at vi jævnligt har biler kørende i store dele af landet.
Vi har samtidig bud ude på mange store projekter og forventer en stigende vækst i år 2018, som gør at vi skal ud og ansætte en del nye folk. I den forbindelse har vi netop indkøbt 3 nye fuldudrustet firmabiler, som bliver leveret den første dag i det nye år.

 


Fyns VVS og Klima bliver til Dansk VVS og Klima

I forbindelse med indtagelsen af Sønderjylland og stigende aktiviteter på Sjælland skifter vi navn til Dansk VVS og Klima. Overgangen sker glidende og vores mål er stadig at yde høj service med kunden i centrum. Vi vil på sigt kunne servicere kunder i hele Danmark inden for vvs, ventilation og alternativ energi.

 


Tak for år 2017

Et stort tak herfra til dig som kunde, du er med til at få det til at ske her hos os – vi glæder os til samarbejdet i 2018 og forhåbentlig mange år frem i tiden.
De bedste hilsner og Glædelig jul og godt nytår

Med venlig hilsen
Dansk VVS & Klima

Back To Top