fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Spar momsen

Velkommen til det andet nyhedsbrev fra Fyns VVS & Klima. Vi har fortsat travlt med at svinge rørtangen og alt det andet værktøj til glæde for kunderne og os selv.

Denne gang introducerer vi et helt unikt tilbud, hvor vi ganske enkelt giver vores kunder muligheden for at spare momsen, hvis man vil indgå et par mindre kompromisser. Normalt går det ellers kun en vej med håndværkerpriser, og det er op, men hos Fyns VVS & Klima, sætter vi dem ned. Vi har indgået en særaftale med seks VVS-montører, der læser til VVS-installatører, og som gerne vil arbejder mens de studerer. Det har vi valgt at lade komme vores kunder til gode.

Helt i samme ånd går Fyns VVS & Klima nu over til at styre alle vores opgaver digitalt. På den måde bliver kundens faktura meget mere overskuelig. På samme måde forærer vi også gratis billetter til Bolig og Livsstilsmessen i Odense Congres Center i oktober. Man skal blot kontakte os.

Jeg vil samtidig opfordre vores kunder til at besøge vores helt nye hjemmeside. Den synes vi selv er blevet rigtig flot og med en hel masse nye og smarte tiltag til glæde for vores kunder.

God fornøjelse med at læse om hvordan, du kan spare momsen samt hvad, der ellers er sket hos Fyns VVS & Klima.

Jess Mørk, ejer, Fyns VVS & Klima

Spar momsen på private serviceopgaver

Fyns VVS & Klima introducerer nu muligheden for, at private kan spare momsen på deres serviceopgaver fra d. 1. september. Baggrunden er, at Fyns VVS & Klima har indgået et samarbejde med seks VVS-montører, der alle læser til VVS-installatør. De folk bliver en nu en del af vores team, og de skal udføre service vvs-arbejde imellem 16 og 22 i hverdagene og 8 og 17 i weekender.

Så får vi brugt hele vores produktionsmaskine i stedet for den står stille halvdelen af tiden. Kunderne får samtidig udført arbejdet, når de er hjemme.

Det eneste du skal gøre som kunde er at gå ind på vores hjemmeside og udfylde en formular med det arbejde, du ønsker udført, vedhæftet et par foto og det tidspunkt, hvor du ønsker arbejdet udført. Vi vil så forsøge at planlægge arbejdet, så det bliver udført indenfor tre uger fra du/I har indsendt formularen.

I første omgang gælder tilbuddet i resten af år 2014.

Forudsætning for at spare de 20 % er:

  • Privat kunde
  • Postnummer i Odense, alle andre postnumre tillægges kørsel og transporttid frem og tilbage.  
  • Bestilling på vores hjemmeside mindst en uge før
  • Arbejdet udføres udenfor normal åbningstid dvs. 16-22 på hverdage og 8-16 på lørdage, søndage og helligdage
  • Det skal være serviceopgaver under 30.000.- kr.
Back To Top