fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Mød Fyns VVS og Klima på Bolig – Mad – Design messen den 23 – 25. oktober i Odense Congress Center

Fyns VVS & Klima sætter fokus på Energibesparelser i din bolig, så du kan spare op til 70 % på din varmeregning. Vi har den sidste nye varmestyring fra Danfoss Living med i år på messen, hvor det nu er muligt at styre varmeanlægget direkte fra en smartphone via en App.

Kom forbi os se et Danfoss Air ventilationsanlæg og hør om mulighederne for at få et sundt indeklima og samtidig spare på energien.

Direkte link her: http://homeowners.danfoss.dk

Har du olie eller elvarme har du mulighed for at se på vores varmepumpe fra Heatsave Nordic, der kan spare dig op til 70 % på din varmeregning.

Direkte link her: http://www.heatsavenordic.dk/

GRATIS adgangs billetter til messen

GRATIS adgangs billetter til messen kan afhentes helt frem til den 22. oktober på vores firma adresse. Så invitere familie eller venner med til messen og få en god oplevelse. Vi glæder os til at se jer på vores stand.

Vores firma adresse er som altid: Ribjergvej 65 – DK-5260 Odense S. Du er altid velkommen til at kontaktes os på vores direkte telefon: 50 777 999

BetterHome

Vi er Betterhome partner, så kom forbi og hør om mulighederne for at få et gratis energitjek.

BetterHome er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX. Vi gør det nemt og overskueligt for dig som boligejer at få skabt et mere behageligt og energibesparende hjem, med håndværkerfradrag og attraktiv finansiering.

Læse mere om BetterHome på vores hjemmeside her: http://danskvvsogklima.dk.linux140.unoeuro-server.com

Fyns VVS & Klima på erhvervsiderne i Fyens Stiftstidende

Jess Mørk er indehaver af Fyns VVS & Klima og har i alt ni ansatte, hvoraf tre er fleksjobbere. – Det er fantastiske medarbejdere – de er dygtige til deres job, og jeg vil ikke undvære dem. Man mister jo ikke sin værdi som arbejdskraft, fordi man ikke kan arbejde på fuld tid, siger han.

Direkte link til Fyens Stiftstidende finder du her: http://www.fyens.dk

Vi ses på messen

Endnu engang glæder vi os til at se dig på messen på vores stand, hvor du kan få masser af rådgivning og tilbud.

Back To Top