fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Tilbud på Bosch Compress 7001i LWM jordvarmeanlæg

Jordvarmepumpe Bosch Compress 7001i LWM 12 tilbyder nye, intelligente funktioner, så du kan opleve varme på en helt ny måde i dit hjem

tilbud Bosch Compress 7001i LWM 12 jordvarmeanlæg kr. 124.499*,-

*Tilbudsprisen er fratrukket energitilskud (8.914 kr) og værdi af håndværkerfradrag (6.344 kr). Fakturapris: 139.757,- inkl. moms og installation med 5 års garanti, Energiklasse A+++ og SCOP 5,55

Tilbuddet indeholder:

 • Demontering af gammel kedel
 • Levering og montering af Bosch Compress 7001i LWM 12 jordvarmepumpe (se brochure)
 • Levering og nedpløjning af 500 meter slanger i jord
 • Forbindelse af brine slanger til jordvarmepumpe
 • Påfyldning af brine
 • Jordvarmeunit forbindes til de eksisterende vand og varme rør
 • Div. rør og fittings for montage af varmepumpeunit
 • Lev. og påfyldning af brine
 • Trykekspansion og sikkerhedsventil og niveauvagt samt påfyldning på brine kreds
 • Trykekspansion og sikkerhedsventil på varmekredsen
 • Påfyldning af behandlet vand (Nødvendig for 5 års garanti samt god økonomisk drift)
 • BOSCH MAGNETFILTER (Nødvendig for 5 års garanti)
 • Opstart og indregulering af varmepumpen
Bosch Compress 7001i LWM jordvarmeanlaeg
Bosch Compress 7001i LWM jordvarmeanlaeg

Forudsætninger for beregning

 • Vejr data: Odense
 • Varmetab: 9 kW
 • Tør normal jord
 • Hus på 200 mmed gulvvarme
 • Rum temperatur 20 grader
 • Brugsvand – Bruser 4 personer

Årlig forventet årligt forbrug til opvarmning: 6.716.- kr. (se beregning)

Forbehold

Forbehold

 • Indføring af jordvarmeslanger i sokkel / fundament ikke medregnet
 • Der er ikke medregnet evt. opgravning i forbindelse med nedpløjningen
 • Rørføring til varme og vand installation max. 2,5 meter
 • Der er ikke medregnet brugsvandcirkulation
 • Der er ikke medregnet isolering af vand og varmerør samt brine slanger
 • Der er ikke medregnet el arbejder
 • Kedel skal kunne køres ud med alm. sækkevogn

Hvad leder du efter i et varmeanlæg?

Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Vi ved, at mange leder efter et varmeanlæg, der er stabilt og til at regne med. Der er ikke mange, der drømmer om at komme hjem til et koldt hjem uden varmt vand og varme. Samtidig kigger mange af os også efter energimærket, når vi vælger nyt varmeanlæg. Så kan vi nemlig spare på energien til gavn for både miljøet og vores pengepung. Hvad angår design forventer vi ikke det store, for hvad kan vi egentlig forvente af design på et varmeanlæg?

Vi er ikke vant til så meget. Men tænk sig hvis du kunne få et varmeanlæg i et lækkert, smart og intuitivt design – med nye intelligente funktioner, så du kan opleve varme på en helt ny måde i dit hjem.

Hos Bosch har vi produceret et varmeanlæg, der opfylder alle ovenstående krav. Jordvarmepumpen, Compress 7001i LWM.

Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak.
Ring til: 50 77 79 99

energimaerke 7001i LWM jordvarme

Jordvarmepumpen i det hele taget

En jordvarmepumpe er en af de mest energivenlige opvarmningsformer. Det er den, fordi den bruger energien i jorden til at opvarme din bolig via radiator eller gulvvarme. Ja, det lyder utroligt, at det kan lade sig gøre – og det er det også. Men jorden indeholder en masse energi fra solens stråler. Og hvorfor ikke bruge den energi, når vi kan?

For at opfange energien i jorden, skal jordvarmepumpen forbindes til nogle slanger, som bliver lagt ca. 90 cm ned i haven. Normalt skal der bruges ca. 2,5 – 3 m² have pr. 1 m² opvarmet bolig, dette kan dog svinge alt efter hvilken jordtype, der er i haven. Når jordvarmepumpen er tilsluttet slangerne i haven og den eksisterende radiator eller gulvvarmesystem, vil varmepumpen levere varme og varmt vand til dit hjem.

Med en jordvarmepumpe bruger du altså den oplagrede solenergi i din have – helt uden forurening eller CO₂ udledning.

Få nemt overblikket

Lad blikket falde på den blanke glas eller metal front på Compress 7001i LWM jordvarmepumpe. Herpå er det flotte 5” touch farvedisplay. Oversigtsbillede giver et klart billede over varmepumpens nuværende tilstand og temperaturer. Justeringsmulighederne er intuitivt, så det er nemt for dig at justere og ændre et parameter fx varmtvandstemperatur. På displayet finder du nemlig ikoner for de forskellige parametre.

Med Compress 7001i LWM store touch farvedisplay har det aldrig været nemmere for dig som bruger at justere varmepumpen til netop dine behov – helt uden brug af vejledninger.

Hav jordvarmepumpen med på farten

Compress 7001i LWM har indbygget et internet gateway modul, så du kan forbinde et netværkskabel mellem din boligs router og din Compress 7001i LWM jordvarmepumpe. Herefter kan du registrere din jordvarmepumpe i vores app, så du nemt kan overvåge og justere de vigtigste parametre via Smartphone.

Længst på literen

Compress 7001i LWM er konstrueret med de mest energi- effektive komponenter, der under optimale forhold skaber mest muligt varme – med mindst muligt brug af elektricitet. Derfor har Compress 7001i LWM det mest energieffektive energimærke, nemlig A+++. Compress 7001i LWM har kort sagt det optimale samspil mellem virkningsgrad, kvalitet og investering.

Altid nok varmt vand

Et dejligt varmt og langt bad kan være godt, og den mulighed har du med Compress 7001i LWM. Denne jordvarmepumpe kommer nemlig med en 190 liters rustfri varmtvandsbeholder med en meget energieffektiv isolering, der reducerer energitabet til et minimum. Den rustfrie varmtvandsbeholder sørger for, at det varme vand er lige så hygiejnisk, når det løber ud, som det er på vej ind. Den store og effektive rustfrie varmespiral sikrer en hurtig energieffektiv genopvarmning af vandet efter brug. Derudover giver varmepumpens avancerede reguleringssystem dig mulighed for at aktivere et anti-legionella program, der kører en rensning af beholderen – for ekstra sikkerhed.

Dine fordele kort fortalt

Yderst energieffektiv og besparende Anvender mindst mulig elektricitet og sørger for, at dit varmebehov er tilpasset jordvarmepumpens varmeafgivelse. Derudover er Compress 7001i LWM effektivt isoleret. Det reducerer alt sammen varmetab, øger virkningsgraden og giver dig en større besparelse på varmeregningen.

Yderst lydsvag

På grund af den isolerede kølekreds-/boks er du sikret en jordvarmepumpe med lydsvag drift.

Stabilitet – for dit ve og vel

Der er masser af varmt vand grundet det store moduleringsområde. Jordvarmepumpen indeholder hele 300 liter på 40 grader. Og så svigter den dig ikke – heller ikke når vores nordiske klima viser sig fra sin koldeste side.

Nemt og informativt design

Det flotte og tidsløse design inkluderer en touch skærm på fronten, hvor du nemt kan justere temperaturen og andre parametre. Du får desuden her hurtigt overblik over varmepumpens status og historiske data.

Passer til dig – og på dig

Du får her en jordvarmepumpe med energimærke A+++ med minimal udledning af skadestoffer. Derudover er du sikret hygiejnisk rent vand pga. den rustfri beholder og anti-legionella programmet. Og så kan Compress 7001i LWM anvendes sammen med flere forskellige opvarmningssystemer – både nyere og ældre.

Intelligent med app

Med denne jordvarmepumpe får du ikke bare den velkendte kvalitet fra Bosch. Du får også et produkt med nyeste teknologi på markedet.

Vi anbefaler at man løbende får efterset og vedligeholdt sin varmepumpe for at sikre optimal drift.

Læs om service og eftersyn af varmepumper

Ansøgning om energitilskud

Dansk VVS og Klima hjælper gerne med at ansøge om energitilskud i forbindelse med energioptimeringer, som er tilskudsberettigede.

Eksempler på energitilskud

Oliefyr til varmepumpe

 • Oliekedel fra før 1978 til varmepumpe, Energitilskud 8.914,50 kr
  Beskrivelse, før situation: Oliekedel fra før 1978. Kedlen er tilsluttet en varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer.
 • Ikke kondenserende oliekedel fra 1978 eller senere til varmepumpe, Energitilskud 7.272,- kr
  Beskrivelse, før situation: Ikke kondenserende oliekedel fra 1978 eller senere. Kedlen er tilsluttet en varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer.

Gasfyr til varmepumpe

 • Ikke-kondenserende lukket gaskedel til varmepumpe, Energitilskud 7.465,50 kr.
  Beskrivelse, før situation: Ikke-kondenserende lukket gaskedel. Kedlen er tilsluttet en varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer.
 • Kondenserende kedler olie/gas til varmepumpe, Energitilskud 5.422,50 kr.
  Beskrivelse, før situation: Kondenserende gas- eller oliekedel inkl. varmtvandsbeholder. Kedlen er tilsluttet en varmtvandsbeholder eller en gennemstrømningsvandvarmer.

Håndværkerfradrag (servicefradrag)

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) for udvalgte håndværksydelser (herunder installation af varmepumper), som er udført i hjemmet eller fritidsboligen (op til 12.200 kr. pr. person i 2019). Læs mere på skat.dk.

Fradragets værdi er ca. 26 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 24.400 kr. (2 voksne i husstanden), sparer du ca. 6.344 kr. i skat.


Bliv kontaktet inden for 24 timer

Privat   Erhverv 

  Send venligst billede med af opgaven

Back To Top