VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
danfoss varmepumpe 5.6 5,6 scop score

Total effektivitet, uovertruffen ydelse med Danfoss DHP Varius!

Dansk VVS & Klima tilbyder levering, montering, installation, reparation og vedligeholdelse af Danfoss varmepumper på Fyn og i Syddanmark.

Den ny-udviklede inverterstyrede kompressor er en del af hemmeligheden bag DHP-H Varius PRO+ jordvarmepumpen med den højeste SCOP.

Den inverterstyrede kompressor justerer hele tiden varmeproduktionen efter behovet for varme. Derfor bruges der ikke mere energi end nødvendigt, hvilket reducerer varmeforbruget væsentligt.

Med den patenterede HGW teknologi producerer DHP-H Varius PRO+ desuden også varmt vand. Det betyder, at du i den tid på året, hvor huset opvarmes, også får masser af varmt vand til lave priser.

Den indbyggede TWS teknologi sikrer endvidere, at det varme vand produceres hurtigere og ved højere temperaturer end ellers.

Med DHP-H Varius PRO+ kan du konfigurere en integreret løsning, der imødekommer alle behov såsom varme, køling og opvarmning af pool og dette kan ske i sammenhæng med øvrige varmekilder.

Danfoss Online muliggør fjernovervågning og -styring af varmepumpen enten via PC eller app.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring installationen af en ny varmepumpe. Brug kontaktformularen til højre, eller ring til os på: 50 777 999


Bliv kontaktet inden for 24 timer

Privat   Erhverv 

  Send venligst billede med af opgaven

Back To Top