fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

God sommer

Fyns VVS  & Klima vil ønske alle en god sommer. Vi har haft travlt det sidste halve år og vi har udvidet samt fået nye samarbejdspartnere.

Vi er blevet BetterHome parter og det er vi stolte af :

BetterHome i få ord

Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX er gået sammen for at gøre det nemmere og mere overskueligt for husejere at få skabt et mere energibesparende hjem med godt indeklima. Vores samarbejde hedder BetterHome og blev lanceret i april.

Gennem et tæt samarbejde med håndværksfirmaer, vil vi tilbyde konkrete løsninger, der bidrager til lavere energiforbrug og bedre indeklima. Løsningerne bygger naturligvis på kvalitetsprodukter fra de fire firmaer. Nøgleordet er kvalitet – både når det gælder produkter og udførelse.

Ser mere på : http://betterhome.today

Samarbejdspartner hos ENERGI FYN

Fyns VVS & Klima har indgået samarbejde omkring energibesparelser og kan i den forbindelse være behjælpelig med ansøgning om tilskud som kan blive trukket direkte fra regningen. Eks. udskiftning af varmevands beholder til energiveksler incl. isolering af rør kan give et energi tilskud på 1.000,00 kr.

Se mere på : https://www.energifyn.dk/privat/energiraadgivning

Ny udlært VVS´er

Vores lærling Michael Mørk er blevet udlært VVS og Energi montør med højeste udmærkelse som kan gives nemlig SØLV, det er første gang i 7 år der er blevet udelt en Sølvmedalje. FLOT GÅET MICHAEL MØRK

Samarbejde med HEAT SAVE

Vi har indgået samarbejde med Heat Save som er et af markedets førende indenfor varmepumper. Heat Save er fremstillet på Daikins Fabrikker.

Der er 5 års fuld garanti på Alle Heat Saves produkter.

Heat Save har produkter som kan løse alle opgaver, fra varme / køl i sommer huset til højeste klima teknologi på store kontormiljøer // hoteller

Heat Save udmærker sig med en god drift økonomi og et lavt støjniveau.

https://heatsave.dk/

Blik afdelingen

Vi har ansat Susanne Madsen til at styre vores blik afdeling. Susanne er udlært tag og facademontør og kommer fra Nordisk Klima.

Vi udfører alle former for tag og blikkenslager arbejde også inddækning med Alu plader i 20 forskellige farver.

Se mere på : http://www.muncholm.dk/index.htm – Se også vores priser på blik : https://danskvvsogklima.dk/blikkenslager-odense/

Fyns VVS & Klima glæder sig til et fremtidigt samarbejde rigtig god sommer til alle.

Back To Top