fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Fyns VVS & Klima på hospitalet

I foråret udførte Fyns VVS & Klima to store projekter på Odense Universitets Hospital i henholdsvis Svendborg og Odense. I det sydfynske var der tale om en optimering af køleanlægget i samarbejde med Balslev Ingeniører. I de nye store køle-rør, der har en diameter på 16 centimeter, vil der fremover kunne presses op til 40M3 vand igennem i timen.

I Odense blev Fyns VVS & Klima mødt af en større udfordring på hospitalets medicotekniske værksteder, hvor de laver reparationer og afprøver deres udstyr. Her skulle der både udføres VVS, ventilation og rørføring til medicinske gasser.

OUH Svendborg & OUH Odense 

 

Succesen fortsætter:

BioMaster gør madaffald til biogas

I ethvert professionelt køkken er der store mængder affald, som skal skaffes af vejen hver dag. Det sviner, er besværligt og koster penge af få skaffet af vejen. For at løse det problem har Fyns VVS & Klima installeret et antal BioMaster-systemer fra Biotrans Nordic hos en lang række kunder i 2013 og 2014 over hele Danmark.

Anlægget gør, at man kan genbruge sit madaffald, reducere CO2-udledningen og i det hele taget tilgodese miljøet. Årsagen til at kunderne vælger et Biomaster-anlæg er derfor indlysende, og Legoland er det seneste sted, hvor Fyns VVS & Klima har installeret en Biomaster.

Læs mere om BioMaster her : www.biotrans-nordic.com

Back To Top