fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Hent dine Gratis VIP billetter hos Fyns VVS & Klima!

Energisikring og store besparelser!

Mød os på Valdemar Slot d. 14. – 16. maj 2016

Sammen med Danmarks ledende producenter af energibesparende kvalitetsløsninger til bygninger – Danfoss, Geberit og Heat Save Nordic, præsenterer vi på Livsstilsmessen en mængde nyheder indenfor VVS, energi og klima, så skal du energirenovere din bolig er vores stand et besøg værd.
VIP billetter kan hentes på Fyns VVS & Klimas adresse Ribjergvej 65, 5260 Odense S.
Vi sender også gerne VIP Billetterne mod portoopkrævning.

Stand nr. 71 og 72 er her

Ny hjemmeside!

Vi er nu i luften med en mere moderne version af Fyns VVS & Klimas hjemmeside og vi håber du kan lide, hvad du ser! Siden er blevet ”responsiv”, hvilket vil sige, at den nu automatisk tilpasser sig visning på både pc, tablet og mobiltelefon. Vi glæder os til i fremtiden at videreudvikle den nye hjemmeside så den bliver endnu mere kundevenlig.

BetterHome – Energiforbedringer gir’ store glæder!

Alice og Ove deltog i efteråret 2015 på boligmessen Bolig Mad Design i Odense. På Energi Fyns messestand mødte parret BetterHome, der er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX, som gør det nemmere for fynboerne at opnå fordelene ved energirenovering.

Parret gik ikke med forbedringsovervejelser, men mødet med BetterHome vakte deres interesse for at tale videre.

Ny cirkulationspumpe og varmeveksler

Efterfølgende kom VVS installatør Jess Mørk fra Fyns VVS & Klima ApS på besøg til en gennemgang af huset. Til trods for at huset blot er 14 år gammelt, fandt Jess flere forbedringsmuligheder, der kunne gøre boligen mere energibesparende og komfortabel.

Meget tilfredse

Familien Wiinblad fra Odense er meget glad for deres beslutning om forbedringer.

– Vi er meget tilfredse med resultatet og især hjælpen fra Jess Mørk. Vi har fået ordnet små mangler i huset, som vi er glade for at have fået lavet. At de så gør, at vi samtidig har fået en lavere energiregning, er bare endnu et plus, fortæller Alice Wiinblad om oplevelsen med Jess Mørk og BetterHome.

Links:

Fyns VVS & Klima

Danfoss Ally

Danfoss Air

Heat Save Nordic varmepumper

BetterHome – Vi giver dit hjem ny energi!

Back To Top