VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Bosch Compress 7000i AW

Højeffektiv og lydsvag:
Den mest moderne luft / vand varmepumpe med enestående energibesparelser året rundt. En række innovationer og flere nye patenter reducerer støj, øger levetiden og maksimerer energieffektiviteten.

Effektiv variabel effekt:
Varmepumpen er produceret med en kompressor med variabel hastighed, den såkaldte inverter. Den tilpasser effekten præcist til opvarmningsbehovet i det pågældende øjeblik, og giver jævn varme. Derved undgår man hyppige start / stop, der medfører større slid. Bosch Compress 7000i AW er blevet testet til en SCOP værdi på 4,84, som også er din sikkerhed for en effektiv Varmepumpe.

Udviklet specielt til de nordiske lande:
Bosch Compress 7000i AW er designet specielt til opvarmning i det nordiske klima og er produceret i Sverige. Det betyder, at den er optimeret til at levere høj varmeydelse selv når udetemperaturen går ned til -20 °. Den patenterede strømbesparende afrimningsfunktion foregår også i baggrunden, uden at afbryde normal drift. Ventilatoren er placeret 40 cm over jorden for optimal drift, også i snevejr. Kabinettet er fremstillet af robuste materialer, som er bygget til det skandinaviske klima.

Lavt lydniveau:
Med en varmekilde udenfor dit hus, maske tæt på naboer og din egen terrasse, er lydniveauet naturligvis meget vigtigt. Det var vi meget opmærksomme på, da vi konstruerede Compress 7000i AW. Derfor er varmepumpen særdeles lydsvag bl.a. pga. en speciel type skum, som effektivt dæmper både vibrationer og støj. Resultatet er et radikalt reduceret støjniveau. Du kan også bruge „Silent Mode“ for yderligere at reducere lyd fx om natten.

Rigelige mængder af varmt vand:
Den effektive udendørsenhed kombineret med en indendørsenhed håndterer produktionen af varmt vand med høj effektivitet og intelligent styring. De producerer sammen op til 270 liter badeklart vand.

Fleksibel varmeløsning:
Compress 7000i AW kan anvendes som den eneste varmekilde til central opvarmning og varmt vand. Den kan også kombineres med et eksisterende varmeanlæg. Varmepumpen kan anvendes i kombination med et eksisterende anlæg f. eks. gasolie eller pillefyr. Hor mere om det hos din installatør.

Fjernstyr din varmepumpe:
Varmepumpen er nem at betjene med smartphone eller tablet. Det eneste du skal bruge er et stik fra din varmepumpe til din router, en smartphone og app‘en Bosch EasyRemote, som kan downloades gratis via App Store eller Google Play Butik.

Priser fra 79.000.-
Leveret og monteret


Bliv kontaktet inden for 24 timer

Privat   Erhverv 

  Send venligst billede med af opgaven

Back To Top