fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
bosch compress 7000 kompressor

Bosch Compress 5000, 7000 & 8000 luft/luft varmepumper

Højeffektiv og lydsvag:
Den mest moderne luft / luft varmepumpe med enestående energibesparelser året rundt. En række innovationer og flere nye patenter reducerer støj, øger levetiden og maksimerer energieffektiviteten. Behagelig temperatur året rundt til lav pris er naturligvis påskønnet. Men Boschs luft/luft varmepumper har flere funktioner som højner komforten i huset.

Frisk luft i din bolig:
Varmepumper sørger ikke kun for opvarmning og køling af luften indendørs. De renser også luften Når varmepumpen støder på smudspartikler eller urenheder i luften, hænger de såkaldte “plasmacluster-ioner” fast ved disse og nedbryder dem til uskadelige stoffer. Plasmacluster-ionerne binder støv, cigaretrøg og lignende luftbåren forurening i rummet. De deaktiverer vira, bakterier og allergener i luften og fjerner ubehagelig lugt. Resultatet er frisk og ren luft. 

+10 °C vedligeholdelsesvarme:
Den indbyggede funktion, vedligeholdelsesvarme, passer ekstra godt i sommerhuset. Med +10 °C opvarmes huset hurtigt op til normal rumtemperatur. Når huset står ubeboet, undgår du at huset bliver fugtigt og holder det frostfrit ved lave omkostninger.

Fjernstyr din varmepumpe:
Med en tilkøbt fjernstyring kan du via en app styre din varmepumpe. Du kan både overvåge temperaturen og styre den med en ”app” i din smartphone. Eksempelvis kan du tænde for varmen så der er dejlig varmt når du ankommer til huset. Du kan downloade en prøve-version til din telefon. Appén hedder WI Heat. Her kan du indstille opvarmningsperioder, justere varmen og se aktuel temperatur. 

Køling om sommeren:
Om sommeren har Boschs luft/luft varmepumper endnu et trumfkort. De kan også køle og give behagelig kold luft når hedebølgen melder sig.

Tilpasset det nordiske klima:
Boschs luft/luft varmepumper er konstruerede til at levere energieffektiv varme året rundt, selv ved kolde udetemperaturer. Effektiviteten måles i værdien SCOP, som afgør hvor meget du i virkeligheden sparer. Den SCOP som er angivet giver derfor et retvisende billede af hele årsbesparelsen. Vi har selvfølgelig testet varmepumperne i det kolde nordiske klima.

Bosch Compress 8000 AA:
Bosch mest kraftfulde og energieffektive luft/luft varmepumpe. Med en effekt på hele 8,5 kW, kombineret med en optimeret luftfordeler, klarer den at opvarme store arealer uden problemer. Perfekt til større huse med åbne planløsninger. SCOP 5,2

Bosch Compress 7000 AA:
Model 7000 har en høj effekt på 6,5 kW og er tilpasset det kolde klima. Den vil passe både til et nyt og til et ældre sommerhus. Ekstra stor luftgennemstrømning giver god komfort og sørger for at fordele luften på den mest effektive og lydsvage måde. Det betyder større besparelse og bedre komfort i dit hjem. SCOP 4,6.

Bosch Compress 5000 AA:
Findes som 5 eller 6 kW. Den passer godt i mindre villaer, sommerhus og garager. Fjernbetjening kan tilkøbes så du har mulighed for en god vedligeholdelsesvarme i sommerhuset. SCOP 3,8.

Høj kvalitet og 5 års Garanti:
Boschs luft/luft varmepumper overholder alle de strenge kvalitetsnormer som har gjort navnet Bosch til et velkendt varemærke verden rundt. Gennemtænkt design, velprøvet konstruktion og førsteklasses materialer sikrer driftsikkerhed og kvalitet. Det gør vores varmepumpe til et fornuftigt valg, både hvad angår besparelse og levetid.

Hvis du vil hører mere så skriv på vores
kontakt formular og vi vil kontakte dig så hurtigt vi kan.


Bliv kontaktet inden for 24 timer

Privat   Erhverv 

  Send venligst billede med af opgaven

Back To Top